Трима души са загинали, а други двама са били ранени при стрелба рано

...
Трима души са загинали, а други двама са били ранени при стрелба рано
Коментари Харесай

Три жертви и двама ранени след стрелба в Канада

Трима души са починали, а други двама са били ранени при стрелба рано сутринта в неделя в Уинипег, Канада, оповестиха представители на правоохранителните органи. Полицейската работа в Уинипег заяви, че стрелбата е станала малко след 4 ч. сутринта на близо километър западно от центъра на града.

Според известието чиновниците, пристигнали на мястото на случая, са разкрили пет жертви " с пострадвания, съответстващи на прострелване ".

" Този случай е станал в многоетажна резиденция, няма спомагателна информация относно възможен претекст ", се споделя в изказването на Джейсън Михалишен, представител на полицията в Уинипег.

Един мъж и една жена са оповестени за мъртви на място, оповестиха от полицията. Трима от потърпевшите са били откарани в болница, а един от тях по-късно е умрял от пострадванията си. Двама потърпевши - мъж и жена, остават в болница в сериозно положение, сподели Михалишен.

Самоличността на жертвите не е разкрита, а от полицията оповестиха, че следствието на стрелбата продължава.

" Отделът за съдебномедицински експертизи на полицейската работа в Уинипег ще бъде на мястото на случая за нескончаем интервал от време заради сериозността на този случай ", обявиха чиновниците.

Годишният статистически отчет на полицията в Уинипег за 2022 година, оповестен през май, демонстрира, че броят на насилствените престъпления в столицата на Манитоба през предходната година е достигнал най-високите равнища от 2009 година насам, в това число рекорден брой убийства - 53, съгласно отчета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР